tisdag 28 april 2009

Chilibiffar med morotsslantar

Oj, det här ser ut som ett morotsberg!!!
Men under alla morötter så finns det chilibiffar...



500 g blandfärs
2 st ägg
1 msk potatismjöl
1/2 dl vatten
1/2 - 1 röd chilipung (finhackad)
1/2 dl chilisås
1 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
2-3 morötter
salladslök

Blanda ihop blandfärs, ägg, potatismjöl, vatten, chilisås och kryddor till en smidig röra.
Forma ihop biffar i lagom storlek och stek i olja så att biffarna får fin yta.
Koka morotsslantarna i ca 5 minuter. Lägg morötter och biffar i en ugnsäker form med salladslök på toppen, låt biffarna efterstekas i ca 5-10 minuter i 200 g varm ugn.
Vi åt detta ihop med glutenfri pasta och Hot Ajvar (färdig paprika och aubergineröra från Sera)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar